Moestuin voor kinderen

Ontdekken, spelen en experimenteren in de natuur!

Moestuinieren met kinderen is avontuur!
We planten zaadjes, ontdekken hoe bonen groeien en snoepen van onze zelfgekweekte aardbeien. Een tuin is eigenlijk net een klein natuurgebied, er valt van alles te ontdekken en we kunnen er uren spelen.

In de natuur heeft alles met elkaar te maken. Zonder bomen kunnen vogels geen nestje maken. En zonder bloemen hebben insecten geen voedsel. Verschillende soorten dieren en planten zorgen voor een gezonde natuur. Dit noemen we biodiversiteit. Het is erg interessant om te ontdekken hoe de natuur werkt, moestuinkids doen hiermee allerlei toffe experimenten!

Moestuin webshop

Onze moestuin webshop is volledig ingericht voor moestuinieren met kinderen. De gewassen zijn veelal snel te oogsten, ideaal voor de ongeduldige kids! 😉 In de kindermoestuin start je met de wat makkelijkere soorten. Zo is de kans het grootst dat de oogst slaagt en dat stimuleert om meer verschillende gewassen te kweken. We leggen je per zaadsoort alles uit over het zaaien, kweken en oogsten. Een tuintje maken kan overal, zelfs op de vensterbank. En het hele jaar door!

Kom mee naar buiten met Moestuinkids!

We zijn natuurlijk graag in de moestuin maar we zijn ook dol op hutten bouwen, spinnen bestuderen, figuren snijden uit een dikke tak… We nemen we je mee op avontuur in de tuin, het bos en weet jij nog een leuke plek? We delen al onze tips en ideeën met jou. Het enige dat jij nodig hebt is een paar groene vingers!

Naar de Moestuin webshop…

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday